Uw projectteam

Ik schuif graag een of meerdere keren aan bij een bijeenkomst van uw  projectteam. Op die manier kunnen we een optimale mix samenstellen.

Filmpjes/ podcast

De inhoud van de presentatie en de kern van úw boodschap kort samengevat in een kort(e serie) “uit de losse pols”filmpje(s). Op uw privé-kanaal op YouTube of Vimeo, op uw intranet of toegankelijk via een qr-code. Alternatief: serie vodcasts/podcasts.

De 2MinuteAcademy

De 2Minute Academy: dwarsgedachte tips over ondernemerschap, innovatie, duurzaamheid, (8erlijk) management, leiderschap, klanten en trends. In het Engels. Toegang tot de volledige bibliotheek op de website en de tweewekelijkse nieuwsbrief. 

Uw nieuwsbrief

Interviews, columns, een serie tips, opdrachten in het kader van de verschillende soorten klantwaarde, een vraag-en-antwoordrubriek: u vraagt, ik schrijf (met de nodige humor, uiteraard)!

Boek

Wellicht sluit een van mijn boeken aan bij het thema van de bijeenkomst en bij het doel dat u wil realiseren? Of maken we een maatwerkeditie van “Plezier beleven aan drie soorten klantwaarde”gratis te downloaden?

Praktijksessie

Meteen na mijn presentatie of dagvoorzitterschap een workshop “Memo aan Mezelf”? of op latere termijn een tergkomsessie?

Uw ideeën?

Rustig overwegen? Download het overzicht als PDF.

Hebt u zelf nog ideeën die ik voor andere klanten nog niet gerealiseerd heb? Wil u samen bekijken wat de opties zijn die het beste aansluiten bij uw eigen interne communicatieplannen?
Laten we overleggen!