Theoreticus

Academische diploma's in Theoretische Taalkunde en aanverwante, 24 jaar lang docent Marketing Management en een meer dan gezonde nieuwsgierigheid zorgen ervoor dat al mijn beweringen gestaafd en gefundeerd zijn.

Boekenwurm

Een bibliotheek met meer dan 3.600 boeken en een continue aanvoer van vakkennis via het internet bezorgen mij een uptodate basis voor mijn eigen boeken en presentaties.

Humorist

Rond de eeuwwisseling drie humorcongressen georganiseerd, even later de Klanten Wegjaag Club opgericht en nog nooit in mijn leven iets voor 100% op een ernstige manier aangepakt.

Ervaren spreker

Podiumvastheid is iets wat groeit, door de jaren heen: 24 zijn het er, om precies te zijn. En een leven lang op het podium. Kunt u mij op mijn eerste klassefoto terugvinden?

Verzamelaar

Net zoals mijn vader verzamel ik verzamelingen. Uiteraard boeken, maar ook manuscripten en vele andere zaken die te maken hebben met mijn passie: communicatie.

Vader

Liefhebber van lekker eten, Belgisch bier, mooie wijnen en speciale whisky's, vader van twee studerende kinderen: geld moet rollen, toch?