Welkom in de 21ste eeuw

Laat uw onderneming ook 94% van haar kansen liggen? Vraagt u zich ook af hoe u disrupties en innovaties kunt realiseren op andere gebieden dan producten en diensten? Bent u klaar voor ondernemen à la 21ste eeuw? Laten we er samen werk van maken!

.


Categorieën ,


Share

Ik ben geen trendwatcher en mijn voorspellingen komen dus wél uit. 2010: dit is géén economische crisis. Check! 2013: de crisis zal enkel ophouden voor ondernemingen die anders gaan denken. Check! 2018: we staan nog maar aan het begin van de veranderingen. Check? Het ziet er wel naar uit…

Wat nu? Ondernemen is altijd al een kwestie van durf geweest. Dat is ook nu het geval: dúrven verder kijken dan je core business en dúrven dwarsdenken. Tijdens deze presentatie laat ik zien hoe ondernemers hun denkkaders kunnen oprekken om op andere manieren waarde voor hun klanten te creëren. Op die manier kunnen ze de kiezen zetten in de 94% (!!!!) van de marktkansen die nu gewoon blijven liggen…. Samen bekijken we hoe we ons kunnen ontdoen van misleidende hypes als klantreizen en nps zowel als van hardnekkige misverstanden als klanttevredenheid. Op die manier ontstaat er ruimte en tijd voor de dingen die echt belangrijk zijn. We gaan uit van het werkelijke perspectief van de klant, niet van mythologische constructies zoals klantenservice. Kortom: we gaan er met de botte bijl in, in de klassieke manier om met klanten om te gaan. Succesvolle innovaties en disrupties zitten namelijk niet in nieuwe producten en diensten maar in benaderingen die échte klantwaarde creëren. Tijdens de voorbespreking bepalen we samen waar zich de grootste uitdagingen, problemen en dilemma’s bevinden. Op basis hiervan ontstaat een maatwerkpresentatie: voor de leden van uw vereniging, voor uw management team, uw medewerkers, voor uw ketenpartners of voor andere belanghebbenden. En…. uiteraard wordt er ook weer flink gelachen!

Het optieformulier invullen is geheel vrijblijvend, maar garandeert u op deze manier wel van een reservering in mijn agenda (wij informeren u altijd over de beschikbaarheid).

Bekijk onze Product Sheet.

Presentatie of workshop*:

Datum*:

Tijd:

Gelegenheid of aard van de bijeenkomst*:

Het publiek bestaat uit*:

Aantal aanwezigen (ca.)*:

Wenst u interactie met het publiek?:
JaNee

Wenst u een standaardpresentatie of maatwerk?:
JaNee

 

Locatie of regio*:

Overige informatie:

Uw naam*:

Uw e-mail*:

Uw telefoonnummer*:

Uw bedrijfsnaam*:

 

 

Extra informatie
Duur

45-60 min

Doelgroep

voor (interne) ondernemers, strategen en marketeers

Interactie

Ja

Maatwerk

Ja

Product reviews
Een beoordeling toevoegen

WAT KUNT U DOEN?

Klik op onderstaand plaatje om ons beslissingsdiagram in beeld te brengen. Het helpt u om uw volgende stap te
bepalen.

Beslissingsdiagram

ÚW BOODSCHAP

Guido Thys is de minst gevraagde spreker van Nederland.
Hij vertelt graag úw boodschap. Met veel humor en een grote impact. 100% maatwerk op basis van bewezen formats.

SAMEN VERDER

Laten we samen de volgende stap bespreken.
Opties en alle ander echt werk:
Michelle Cortie
[email protected]
+31 6 81629401
Inhoud:
Guido Thys
[email protected]
+31 612828389

  • Whatsapp mobiel
  • Whatsapp desktop

NIEUW VAN
2MINUTEACADEMY.NL

(Meer lezen? Even op de titeltekst klikken!)

RSS Dwarsdenken

  • Innoverend denken begint bij morgen, niet bij vandaag.
    Net zoals indianen naar rookpluimen aan de horizon staren, levert zelden waardevolle vernieuwingen op. Daarom springen echte innovatoren eerst naar de horizon en vragen zich dan pas af hoe ze de weg terug kunnen vinden.