Welkom in de 21ste eeuw

Laat uw onderneming ook 94% van haar kansen liggen? Vraagt u zich ook af hoe u disrupties en innovaties kunt realiseren op andere gebieden dan producten en diensten? Bent u klaar voor ondernemen à la 21ste eeuw? Laten we er samen werk van maken!

Optie nemen

.


Categories ,


Share

=== Ook als webinar ===

Robotica, kwantumcomputers, crowdfunding, en de vele honderden technologische dingen die er aan de hand zijn: trendwatchers strooien ze dagelijks over ons uit en we kennen ze ondertussen al wel…
De meeste trendwatchers beperken hun overzichten tot technologie, maar duurzaamheid en de verzanding van structuren hebben minstens evenveel invloed op de veranderingen. Met verstrekkende gevolgen.
Af en toe waag ik mij aan voorspellingen. Die hebben de vervelende gewoonte om uit te komen. In 2010 zei ik: dit is géén economische crisis. Check! 2013: de crisis zal enkel ophouden voor ondernemingen die hun systemen overhoop gooien. Check! 2016: we staan nog maar aan het begin van de veranderingen. Check! 2019: de toekomst is aan wie op een geheel andere manier durft te denken.

Hoe?
Het is duidelijk dat we er niet meer komen met product- en andere innovaties op operationeel, tactisch en zelfs strategisch vlak alleen. We zullen onze denkkaders moeten innoveren.
In deze presentatie laat ik zien dat we in de economie van de 21ste eeuw kunnen floreren wanneer we ons op twee pijlers baseren.
Ten eerste hoeven we enkel te veranderen wat we DOEN, niet wie we ZIJN. Verandermanagement is dus overbodige onzin. Alle succesvolle organisaties en hun leiders hebben haarscherp op hun netvlies wie ze zijn en blijven. De kunst is om ervoor te zorgen dat de veranderingen binnen minstens gelijke tred houden met degene die buiten aan de hand zijn.
Ten tweede is alles wat we vandaag doen gebaseerd op keuzes en beslissingen in het verleden. Die waren gebaseerd op de mogelijkheden van toen. En die zijn ondertussen veranderd. Dus vernieuwen(d denken) is eigenlijk niet anders dan het terugdraaien van keuzes.

Kortom, als je het simpel maakt, wordt het vanzelf eenvoudig. Ik presenteer een simpel maar zeer effectief recept. Tijdens de voorbespreking maken we er een maatwerkpresentatie van: voor de leden van uw vereniging, voor uw managementteam, uw medewerkers, voor uw ketenpartners of voor andere belanghebbenden.

En…. uiteraard wordt er ook weer flink gelachen!

Het optieformulier invullen is geheel vrijblijvend, maar garandeert u op deze manier wel van een reservering in mijn agenda (wij informeren u altijd over de beschikbaarheid).

Bekijk onze Product Sheet.

  Deze functie is tijdelijk uitgeschakeld.
  (Ja, ook wij jagen de klanten weg!)
  "Optie nemen" in de tekst hierboven, die doet het wel.
  Excuus.

   

  Additional information
  Duur

  45-60 min

  Doelgroep

  voor (interne) ondernemers, strategen en marketeers

  Interactie

  Ja

  Maatwerk

  Ja

  Product reviews
  Add a review

  WAT KUNT U DOEN?

  Klik op onderstaand plaatje om ons beslissingsdiagram in beeld te brengen. Het helpt u om uw volgende stap te
  bepalen.

  Beslissingsdiagram

  ÚW BOODSCHAP

  Guido Thys is de minst gevraagde spreker van Nederland.
  Hij vertelt graag úw boodschap. Met veel humor en een grote impact. 100% maatwerk op basis van bewezen formats.

  SAMEN VERDER

  Laten we samen de volgende stap bespreken.
  Opties en alle ander echt werk:
  Michelle Cortie
  [email protected]nl
  +31 6 81629401
  Inhoud:
  Guido Thys
  [email protected]
  +31 612828389

  • Whatsapp mobiel
  • Whatsapp desktop

  NIEUW VAN
  2MINUTEACADEMY.NL

  (Meer lezen? Even op de titeltekst klikken!)