Guido Thys, dagvoorzitter, spreker, humor, inhoud, maatwerk, outside the box, ondernemen, klanten, leiderschap, veranderen, management, innovatie

Ons Bedrijf/onze Branche heeft geen Toekomst!

Tijdens deze indringende, maar met toepasselijke humor doorweven sessie stel ik de resultaten voor van mijn wetenschappelijk onderzoek: over enkele jaren zullen uw organisatie en/of uw branche er niet meer zijn.Share

Tijdens deze indringende, workshop stel ik u de resultaten voor van mijn wetenschappelijk onderzoek: over enkele jaren zullen uw organisatie en/of uw branche er niet meer zijn. Voorspelling of scenario? Dat hangt af van de wijze waarop iedereen in uw organisatie omgaat met de omgevingsfactoren die het creëren van waarde dagelijks bemoeilijken.
Op basis van meer dan 1.000 diepgaande gesprekken met managers heb ik de essentiële eigenschappen geformuleerd die alle succesvolle bedrijven en mensen blijken te bezitten.

Ik stel ze aan uw publiek voor in de vorm van ‘wat als?’-vragen. Wat als succes synoniem zou zijn van één doel, samenwerking, waarde creëren op minstens 3 niveaus? Van paarse koeien in blauwe oceanen? Van concurreren, innoveren en denken op 3 niveaus? Het blijft niet bij het stellen van vragen, na een korte inventarisatie gaan we in de vorm van een brainstorm verder invulling geven aan de situatie binnen uw organisatie en hoe deze te verbeteren.

Er zijn 2 versies van deze workshop:
– voor de hele onderneming: op een voor iedereen begrijpelijke manier bespreken we een aantal factoren die een zeer grote invloed zullen hebben op de toekomst van de organisatie.
– voor het management: op geselecteerde onderdelen gaan we dieper in, via een brainstorm zetten we ook aan tot het invullen van deze onderdelen.

Het optieformulier invullen is geheel vrijblijvend, maar garandeert u op deze manier wel van een reservering in mijn agenda (wij informeren u altijd over de beschikbaarheid).

Bekijk onze Product Sheet.

Presentatie of workshop*:

Datum*:

Tijd:

Gelegenheid of aard van de bijeenkomst*:

Het publiek bestaat uit*:

Aantal aanwezigen (ca.)*:

Wenst u interactie met het publiek?:
JaNee

Wenst u een standaardpresentatie of maatwerk?:
JaNee

 

Locatie of regio*:

Overige informatie:

Uw naam*:

Uw e-mail*:

Uw telefoonnummer*:

Uw bedrijfsnaam*:

 

Extra informatie
Duur

60 min

Interactie

ja

Maatwerk

Ja

Kenmerken

?

Product reviews
Een beoordeling toevoegen

WAT KUNT U DOEN?

Klik op onderstaand plaatje om ons beslissingsdiagram in beeld te brengen. Het helpt u om uw volgende stap te
bepalen.

Beslissingsdiagram

ÚW BOODSCHAP

Guido Thys is de minst gevraagde spreker van Nederland.
Hij vertelt graag úw boodschap. Met veel humor en een grote impact. 100% maatwerk op basis van bewezen formats.

SAMEN VERDER

Laten we samen de volgende stap bespreken.
Opties en alle ander echt werk:
Michelle Cortie
[email protected]
+31 6 81629401
Inhoud:
Guido Thys
[email protected]
+31 612828389

  • Whatsapp mobiel
  • Whatsapp desktop

NIEUW VAN
2MINUTEACADEMY.NL

(Meer lezen? Even op de titeltekst klikken!)

RSS Dwarsdenken

  • Greta Thunberg is een dwarsdenker van de eerste orde
    Greta Thunberg kwam in het nieuws door haar spijbelactie voor het klimaat. Ze werd dus al snel weggezet als "klimaatactiviste". Mooi voorbeeld van het "weg-labelen" van lastige mensen. In werkelijkheid is ze echter nóg veel lastiger.