Guido Thys, dagvoorzitter, spreker, humor, inhoud, maatwerk, outside the box, ondernemen, klanten, leiderschap, veranderen, management, innovatie

Gratis pdf: Simpel

€0,00

Maak ook úw organisatie waardevol, winstgevend/ kostendekkend, robuust, flexibel,innovatief, lean, transparant, ondernemend en tegelijk bestand tegen deze en alle andere hypes.


Categorie


Share
Beschrijving

Om in aanmerking te komen voor overheidssubsidie bouwen Belgen relatief kleine huizen waaraan na een tijdje allerhande aanbouwen verschijnen: veranda, keuken, washok, hondenhok, konijnenhok. Al snel is het overzicht zoek en wanneer je in het washok het licht aansteekt, komen er water en gas uit de kroonluchter van de woonkamer.

Bedrijven groeien als Belgische huizen. Al snel zijn baronieën, beleidslijnen en andere status quo’tjes zo gecompliceerd en onontwarbaar dat ze niet meer vooruit te branden zijn. Ze worden links en rechts voorbijgestoken door partijen die hun zaken wel op orde hebben. Concurrentie is altijd het resultaat van achterstallig onderhoud.

Succesvolle bedrijven en organisaties zitten daarentegen heel eenvoudig in elkaar.
In mijn boek Zombiebusiness heb ik de synthese gemaakt van honderden succes- en faalcases, duizenden pagina’s management-literatuur en gesprekken met honderden ondernemers en managers. Ik kwam tot de verbluffende conclusie dat succes niet gebaseerd is op hooggeleerdheid of 8 meter managementboeken (sorry, Ben!) maar op het spits en slim invullen van 7 simpele modellen. Ze staan in dit boekje en nu bent u aan zet!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis pdf: Simpel” te beoordelen • WAT KUNT U DOEN?

  Klik op onderstaand plaatje om ons beslissingsdiagram in beeld te brengen. Het helpt u om uw volgende stap te
  bepalen.

  Beslissingsdiagram

  ÚW BOODSCHAP

  Guido Thys is de minst gevraagde spreker van Nederland.
  Hij vertelt graag úw boodschap. Met veel humor en een grote impact. 100% maatwerk op basis van bewezen formats.

  SAMEN VERDER

  Laten we samen de volgende stap bespreken.
  Opties en alle ander echt werk:
  Michelle Cortie
  [email protected]
  +31 6 81629401
  Inhoud:
  Guido Thys
  [email protected]
  +31 612828389

  • Whatsapp mobiel
  • Whatsapp desktop

  NIEUW VAN
  2MINUTEACADEMY.NL

  (Meer lezen? Even op de titeltekst klikken!)

  RSS Dwarsdenken

  • Greta Thunberg is een dwarsdenker van de eerste orde
   Greta Thunberg kwam in het nieuws door haar spijbelactie voor het klimaat. Ze werd dus al snel weggezet als "klimaatactiviste". Mooi voorbeeld van het "weg-labelen" van lastige mensen. In werkelijkheid is ze echter nóg veel lastiger.