Guido Thys, dagvoorzitter, spreker, humor, inhoud, maatwerk, outside the box, ondernemen, klanten, leiderschap, veranderen, management, innovatie

Gratis pdf: Topsprekers

€0,00

7 eisen die u mag stellen aan een professionele spreker. “Velen zijn geroepen maar weinigen zijn uitverkoren” luidt de bekende uitdrukking.
Dit gaat zeker ook op voor sprekers.  U leest het in dit boekje.Share
Beschrijving

Op het internet kunt u kiezen uit duizenden sprekers die beloven dat ze uw evenement tot een ongeëvenaarde en onvergetelijke belevenis zullen omtoveren.
De realiteit is echter anders.
Zoals op vele plekken is namelijk ook hier de paretoregel van toepassing: 80% van alle lezingen, presentaties en workshops wordt verzorgd door zowat 20% van de welwillenden. Velen zijn geroepen maar weinigen zijn uitverkoren’¦.

Ook binnen die 20% is er een groot verschil in kwaliteitsaanbod en uiteindelijk is het maar een handjevol professionals dat het grootste deel van de optredens verzorgt. Stuk voor stuk zijn ze experts die u een absolute garantie kunnen afgeven dat ze aan alle verwachtingen van uzelf, en niet in het minst van uw publiek zullen beantwoorden.

Hoe komt u te weten of de spreker die u op het oog hebt de juiste persoon is voor de job, een professional die u niet in de steek zal laten? Er zijn twee mogelijkheden: ofwel gaat het om een van de bekende experts, ofwel bent u zelf aan zet om een stukje huiswerk te plegen.
In dit boekje heb ik zeven eisen samengebracht die u kunt stellen aan de spreker die u wil uitnodigen. Wellicht kunnen ze u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratis pdf: Topsprekers” te beoordelen

WAT KUNT U DOEN?

Klik op onderstaand plaatje om ons beslissingsdiagram in beeld te brengen. Het helpt u om uw volgende stap te
bepalen.

Beslissingsdiagram

ÚW BOODSCHAP

Guido Thys is de minst gevraagde spreker van Nederland.
Hij vertelt graag úw boodschap. Met veel humor en een grote impact. 100% maatwerk op basis van bewezen formats.

SAMEN VERDER

Laten we samen de volgende stap bespreken.
Opties en alle ander echt werk:
Michelle Cortie
[email protected]
+31 6 81629401
Inhoud:
Guido Thys
[email protected]
+31 612828389

  • Whatsapp mobiel
  • Whatsapp desktop

NIEUW VAN
2MINUTEACADEMY.NL

(Meer lezen? Even op de titeltekst klikken!)

RSS Dwarsdenken